PEMBACA SETIA BLOG SAYA

16 March 2011

BIODATA: KHAIRUL FAHMI CHE MAT






NAMA:
NAME:

Khairul Fahmi bin Che Mat



TARIKH LAHIR:
DATE OF BIRTH:

7 Januari 1989
7 January 1989



TEMPAT LAHIR:
PLACE OF BIRTH:

Kota Bharu, Kelantan, Malaysia.




NAMA BAPA:
FATHER'S NAME:

Che Mat Hussain



ADIK-BERADIK:
SIBLINGS:

Anak ke-4 daripada 5 orang
The Fourth of Fifth Children.



SEKOLAH RENDAH:
PRIMARY SCHOOL:

Sekolah Kebangsaan Tapang, Kota Bharu.



SEKOLAH MENENGAH:
SECONDARY SCHOOL:

1.Sekolah Sukan Bandar Penawar, Johor Bahru.
2. Sekolah Sukan Bukit Jalil (National Sport School)



POSISI BERMAIN:
PLAYING POSITION:

Penjaga Gol
Goalkeeper



KELAB SEMASA:
CURRENT CLUB:

Kelantan FA



NOMBOR:
NUMBER:

19



SUMBER/SOURCE:





14 comments:

  1. kelate seri 2-2 dgn felda united...:(

    ReplyDelete
  2. ini blog amir: hopefully prestasi klate tak merundum... bahaya jugak lepas kalah ngan pahang tu 2-0... pahtu ni seri pulak...

    ReplyDelete
  3. salam

    yes mmg peminat dia la ni.
    cari habis sumber hehe..:)

    ReplyDelete
  4. apesz shah: actually, tak minat sangat pasal sukan2 ni, but try to know something about sport so i do not like silly we people talking about that...

    ReplyDelete
  5. salam..
    glamour tetiba
    keeper ni sekarang
    moga maintain skill
    dan prestasi
    :D

    ReplyDelete
  6. zulkbo: yup... dia glamour pun sebab prestasi dia... moga-moga banyak lagi bakat-bakat baru boleh dicungkil dan mungkin lebih baik dari dia supaya sukan malaysia( bola sepak) lebih berwarna...

    ReplyDelete
  7. thx follow saya :-) dah polow u bck! :)

    ReplyDelete
  8. eddy syrol : thanks follow me back...

    ReplyDelete
  9. JIJI YU: pernah jumpa kat dalam tv je... hahaha... mesti ko pernah jumpa kan? ari tu ada abg ipar jumpe dia kat airport...

    ReplyDelete
  10. kalau buat tajuk BIODATA KHAIRUL FAHMI CHE MAT, mungkin lebih SEO dengan carian google..nice sharing info..:)

    ReplyDelete
  11. ZACK ENTRY:
    nnti saya cuba tukar... thanks for sharing info too...

    ReplyDelete
  12. heheheh..femes dah dia nie!!!!
    hebat2..

    harap2 dia terus kekal mcm tue.....

    ReplyDelete
  13. Nur Liyana: Macam tu la harap2nya... Semoga banyak lagi pelapis seperti beliau yang akan menunjukkan bakat...

    ReplyDelete